Prichádzajú E-maily a super novinky v balíčkoch!

nov 5, 2011 napísal     Žiaden komentár     V kategórii: Ako na to, Zaujímavé funkcie

Našim klientom prinášame opäť niečo viac. Novinkou popri zasielaní notifikačných SMS správ je odteraz i zasielanie emailov. Môžu si ho vychutnať všetci naši klienti bez rozdielu.

Aby ste mohli z emailov vyťažiť maximum, pridali sme možnosť použiť spolu s vlastným textom i personalizáciu aj v emailoch, podobne ako je personalizácia v SMS správach (pozrite si o nich článok). Prirodzene nie je nič ľahšie, ako si nastaviť i vlastný predmet odosielaných emailov, text správy ako aj Vašu vlastnú emailovú adresu, kedy bude Váš príjemca vidieť Vás ako odosielateľa správy.

Personalizácia emailov je úžasne jednoduchá podobne ako pri SMS správach. V tele emailu sa dajú použiť staré-dobré známe značky @name a @pet. Už samotné názvy značiek napovedajú, čo sa nimi vkladá – @name je pre vloženie mena majiteľa a @pet pre vloženie mena zvieratka. Nezabudnite si zvoliť nastavenie “Personalizácia emailov”. A je to! Systém automaticky rozpozná tieto značky a vloží do nich spomínané údaje. Skrátka raz nastavíte požadovanú personalizáciu emailov správ a je to!

Emaily majú vlastné nastavenia, aby ste si mohli všetko vyladiť tak, ako práve potrebujete. Môžete si nastaviť zasielanie iba SMS, alebo len emailov, alebo si zvoliť paralelné zasielanie emailov i SMS, samozrejmosťou je plná nastaviteľnosť vlastného mena i adresy odosielateľa emailov (email sa tvári, ako keby ste ho poslali priamo z Vášho emailového klienta), vlastného podpisu v emailoch, vlastného textu emailov. Alebo jednoducho hoďte všetky nastavenia za hlavu a ponechajte VitalFox, aby Vám vložil štandardnú systémovú správu do obsahu emailov a nemusíte urobiť ani o dva kliky navyše. A keď k tomu dostanete i možnosť posielať bezplatné emaily už v základe Vášho balíčka… bomba, že? :-).

Ruka v ruke s emailami Vám prinášame nové pozitívne zmeny v balíčkoch – darčeky pre každého

Nadeľujeme darčeky všetkým! Posielajte každý mesiac hoci aj 1000 emailov úplne zadarmo! Všetky balíčky sme obohatili o voľné emaily, ktoré môžete úplne zadarmo každý mesiac posielať. Pozrite si pridané funcionality v balíčkoch, ktoré máte bez nutnosti meniť balíček a so zachovaním pôvodnej ceny. Čo poviete, potešili sme Vás? :-)


Chcete ZADARMO dostávať tipy a triky pre Vašu kliniku? Odoberajte ich tu

O autorovi - kto je ?

CEO v spol. aria33, s.r.o., podnikateľ, veterinárny lekár, autor VitalFox-u; od r. 2001 sa živo zaujíma o online technológie, dizajn & vývoj webov, občas programuje, prehlbuje si zmysel pre veterinárny marketing, a nielen veterinárny, tiež o biznis a teamleading... Delí sa o to, čo vie.

Chcete sa skontaktovať s Filipom Kovalovským? Máte záujem o konzultácie v oblasti veterinárneho menežmentu?

Máte niečo na srdci? Len do toho, napíšte nám komentár!

XHTML: Povolené tagy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

*
Chcete ZADARMO dostávať tipy a triky pre Vašu kliniku? Odoberajte ich tu
VitalFox logo FoxMonitor Váš názor na VitalFox