Personalizácia SMS a dlhé SMS s 459 znakmi

nov 4, 2011 napísal     Žiaden komentár     V kategórii: Ako na to, Zaujímavé funkcie

Hľadiac na krásne notifikácie v telefóne som si povedal, že je čas posunúť komunikáciu s majiteľmi opäť o kúsok ďalej. Nebolo by zlé, bapriam bolo by parádne, keby sme oslovili majiteľa priamo jeho menom a aj jeho zvieratko už hneď v správe. Keď teda v správe uvidí majiteľ svoje vlastné meno, okamžite nadobúda dojem výnimočnosti, skrátka ajhľa, tu som niekto, tu na mňa myslia. Táto myšlienka sa mi tak zapáčila, že sme ju pre pár dňami implementovali do celého systému.

 

Odteraz je možné – samozrejme spolu s vlastným textom – nastaviť i použitie oslovenia majiteľa jeho menom. A aby sme potešili i zvieratko, použime rovno i meno zvieratka v správe :-) Všetko je to možné úžasne jednoduchým spôsobom, pomocou značiek @name a @pet. Už samotné názvy značiek napovedajú, čo sa nimi vkladá, ale po poriadku pre rekapituláciu uvediem, že @name je pre vloženie mena majiteľa a @pet pre vloženie mena zvieratka. Tieto značky použite vo vlastnom texte správy a povoľte “Personalizáciu SMS” po prihlásení sa do administračnej časti. Hotovo! Systém automaticky rozpozná tieto značky a vloží do nich spomínané údaje. Skrátka raz nastavíte požadovanú personalizáciu SMS správ a je to!

Hlavnou myšlienkou VitalFox-u je, aby ste mali plne pod kontrolou všetky odosielané správy, obsahy textov, mohli použiť Vaše vlastné meno alebo číslo odosielateľa, zvoliť v akú dennú dobu sa budú správy posielať, jednoducho všetko, čo potrebujete.

Zákazníci sa nás tiež pýtali, koľko znakov môže obsahovať SMS správa. Štandardných 160 je síce fajn, ale čo ak by sme chceli dať do správy viac informácií…? To by už bolo málo a preto ďalšie vylepšenie spočíva v možnosti posielať dlhé správy SMS s počtom znakov až 459. Zjednodušenie povedané, jedna dlhá správa bude zložená akoby z troch štandardných SMSiek (alebo z dvoch, ak by ste použili povedzme len 310 znakov), avšak príjemca ju uvidí vo svojom telefóne ako jednu dlhú správu. Pre perfekcionistov malé upresnenie -> 459 sú 3 kusy SMS po 153 znakov, zvyšné “znaky” sú potrebné pre zloženie takejto dlhej správy u príjemcu. Odteraz si môžete dopriať extra dlhé SMS správy a nie ste obmedzený štandardnou dĺžkou jednej SMS. Dobré, že?

VitalFox tak zostáva i naďalej najjednoduchším a najpokrokovejším nástrojom. Presvedčte sa o tom na vlastnej koži, rozhodne je lepšie raz vidieť, ako 100x…

 

5.11.2011 – Odteraz máte možnosť personalizácie a odosielania i emailov pre Vašich klientov. Pripravili sme pre Vás i prekvapko v podobe poslania i 1000 emailových správ mesačne podľa typu balíčka. Vyskúšajte si ich na vlastnej koži.


Chcete ZADARMO dostávať tipy a triky pre Vašu kliniku? Odoberajte ich tu

O autorovi - kto je ?

CEO v spol. aria33, s.r.o., podnikateľ, veterinárny lekár, autor VitalFox-u; od r. 2001 sa živo zaujíma o online technológie, dizajn & vývoj webov, občas programuje, prehlbuje si zmysel pre veterinárny marketing, a nielen veterinárny, tiež o biznis a teamleading... Delí sa o to, čo vie.

Chcete sa skontaktovať s Filipom Kovalovským? Máte záujem o konzultácie v oblasti veterinárneho menežmentu?

Máte niečo na srdci? Len do toho, napíšte nám komentár!

XHTML: Povolené tagy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

*
Chcete ZADARMO dostávať tipy a triky pre Vašu kliniku? Odoberajte ich tu
VitalFox logo FoxMonitor Váš názor na VitalFox