VitalFox s podporou pre softvér Ordinácia

Služba VitalFox podporuje ďalší veterinárny softvér na manažment praxe Ordinácia. Ordinácia je nekomerčný veterinárny softvér vytvorený na zákazku a používa databázu MS Access. Rozšírili sme tak portfólio podporovaných veterinárnych softvérov hneď o dva.

Pokiaľ používate Ordináciu, stiahnite si lokálnu aplikáciu podporujúcu Ordináciu priamo z administrácie na našom webe po prihlásení sa – označená ako VitalFox OR prípadne VitalFox OR lite. Aplikácia VitalFox OR spolupracuje s novšou verziou softvéru Ordinácia a aplikácia VitalFox OR lite je schopná pracovať so staršou verziou Ordinácie. Ak neviete, ktorú verziu veterinárneho softvéru Ordinácia používate, kontaktujte nás a poradíme Vám. (Nižšie sme pre Vás pripravili aj náhľad na softvér Ordinácia s poznámkou, ktorá verzia VitalFox-u je vhodná pre danú verziu Vášho veterinárneho softvéru)

Novšia verzia softvéru Ordinácia spolupracujúca s VitalFox OR.

Staršia verzia softvéru Ordinácia spolupracujúca s VitalFox OR lite.

Nasledujúce značky sa vkladajú priamo do karty pacienta do poľa Poznámka (novšia verzia Ordinácie – VitalFox OR) alebo PM (staršia verzia ordinácie – VitalFox OR lite):
vak 1.1.2012   /dátum nasledujúcej štandardnej vakcinácie/
revak 1.1.2012   /dátum nasledujúcej štandardnej krátkodobej vakcinácie, napr. primovakcinácie/
obj 1.1.2012 12:15 Abcdef  /platí ak je majiteľ objednaný na konkrétny deň na zákrok, text za časom, t.j. Abcdef bude použitý ako poznámka v správe pre majiteľa – samozrejme nie je nutné zadávať čas alebo poznámku, to nechávame na Vašej voľbe/
odc 1.1.2012   /dátum nasledujúceho odčervenia/

VitalFox automaticky rozpozná dátumy v tvare 1.1.2012 ako aj dátumy s úvodnými nulami 01.01.2012. Vy a Vaši zamestnanci preto môžete bez problémov používať obe formy zápisu dátumov presne tak, ako Vám to vyhovuje.

Mysleli sme i na nepríjemný prípad ak uhynie zvieratko. Pri takejto udalosti stačí priamo za jeho meno v jeho karte napísať znak + (plus) a žiadne ďalšie oznámenia týkajúce sa tohto zvieratka nebudú doručované jeho majiteľovi.

I naďalej tak platí, že VitalFox sa vie prispôsobiť akémukoľvek veterinárnemu softvéru na manažment veterinárnej praxe a nezáleží na tom, či sa jedná o komerčný alebo nekomerčný softvér, t.j. špeciálne vyvíjaný pre potreby jeho používateľov. Máte vlastný softvér vo Vašej praxi?


Chcete ZADARMO dostávať tipy a triky pre Vašu kliniku? Odoberajte ich tu

O autorovi - kto je ?

CEO v spol. aria33, s.r.o., podnikateľ, veterinárny lekár, autor VitalFox-u; od r. 2001 sa živo zaujíma o online technológie, dizajn & vývoj webov, občas programuje, prehlbuje si zmysel pre veterinárny marketing, a nielen veterinárny, tiež o biznis a teamleading... Delí sa o to, čo vie.

Chcete sa skontaktovať s Filipom Kovalovským? Máte záujem o konzultácie v oblasti veterinárneho menežmentu?

Máte niečo na srdci? Len do toho, napíšte nám komentár!

XHTML: Povolené tagy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

*
Chcete ZADARMO dostávať tipy a triky pre Vašu kliniku? Odoberajte ich tu
VitalFox logo FoxMonitor Váš názor na VitalFox