VitalFox už aj pre WinVet!

S radosťou Vám prinášame dobrú správu! VitalFox si rozumie už aj s WinVetom! Práve sme uvoľnili do používania verziu aplikácie VitalFox, ktorá komunikuje s veterinárnym softvérom WinVet. Táto verzia je označená VitalFox WV.

Opäť sme tak rozšírili možnosti služby VitalFox a môžete tak pohodlne informovať Vašich klientov o blížiacich sa udalostiach prostredníctvom emailov a SMS správ. Všetky nastavenia a funkcionality zostávajú plne dostupné, ako sú na to zvyknutí veterinári, ktorí používajú verziu VitalFoxu pre VetSoftware. Pre zvýšenie prehľadnosti sme zaviedli nové označenie jednotlivých verzií aplikácie VitalFox, ktorá je pre všetkých užívateľov služby zadarmo.

Ak by náhodou došlo k nešťastnej udalosti – napr.úmrtiu pacietna, je vhodné poznačiť do jeho karty dátum úmrtia, alebo ho označiť ako “Neaktívne”. V prípade, že si niektorý majiteľ nepraje dostávať informačné správy, stačí v naplánovaných vakcináciach odznačiť políčko “Aktívny”.

Máte vlastný softvér vo Vašej praxi?


Chcete ZADARMO dostávať tipy a triky pre Vašu kliniku? Odoberajte ich tu

O autorovi - kto je ?

CEO v spol. aria33, s.r.o., podnikateľ, veterinárny lekár, autor VitalFox-u; od r. 2001 sa živo zaujíma o online technológie, dizajn & vývoj webov, občas programuje, prehlbuje si zmysel pre veterinárny marketing, a nielen veterinárny, tiež o biznis a teamleading... Delí sa o to, čo vie.

Chcete sa skontaktovať s Filipom Kovalovským? Máte záujem o konzultácie v oblasti veterinárneho menežmentu?

Máte niečo na srdci? Len do toho, napíšte nám komentár!

XHTML: Povolené tagy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

*
Chcete ZADARMO dostávať tipy a triky pre Vašu kliniku? Odoberajte ich tu
VitalFox logo FoxMonitor Váš názor na VitalFox