Medzinárodná predvoľba +40 pre Rumunsko pridaná

jan 29, 2012 napísal     Žiaden komentár     V kategórii: Ako na to, Zaujímavé funkcie

Rumunsko má medzinárodnú telefónnu predvoľbu krajiny +40. Do nastavení SMS správ sme pridali Rumunsko ako ďalšiu krajinu, ktorej medzinárodná predvoľba sa môže automaticky pridávať do čísiel Vašich SMS správ. Jednoducho si ju odkliknite ako predvolenú predvoľbu pre zasielané čísla a náš systém sa automaticky postará o to, aby bola pridaná do telefónneho čísla príjemcu, pokiaľ sa tam už nenachádza. V prípade, že už je v telefónnom čísle príjemcu uvedená, zostane toto číslo bez zmeny. Rovnako bez zmeny bude i číslo príjemcu, smerujúcej do inej krajiny, akou je predvolená krajina. Telefónne čísla sa musia uvádzať v medzinárodnom formáte, aby mohli byť SMS správy korektne doručené. Práve pre to je možné použiť toto nastavenie.


Chcete ZADARMO dostávať tipy a triky pre Vašu kliniku? Odoberajte ich tu

O autorovi - kto je ?

CEO v spol. aria33, s.r.o., podnikateľ, veterinárny lekár, autor VitalFox-u; od r. 2001 sa živo zaujíma o online technológie, dizajn & vývoj webov, občas programuje, prehlbuje si zmysel pre veterinárny marketing, a nielen veterinárny, tiež o biznis a teamleading... Delí sa o to, čo vie.

Chcete sa skontaktovať s Filipom Kovalovským? Máte záujem o konzultácie v oblasti veterinárneho menežmentu?

Máte niečo na srdci? Len do toho, napíšte nám komentár!

XHTML: Povolené tagy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

*
Chcete ZADARMO dostávať tipy a triky pre Vašu kliniku? Odoberajte ich tu
VitalFox logo FoxMonitor Váš názor na VitalFox