99,9% Spokojných majiteľov a doktorov

feb 17, 2012 napísal     Žiaden komentár     V kategórii: Ako na to, Marketing (nielen) pre veterinárov

Kvalitnejšie zdravie

V budovaní spokojnej klientely je riešenie problémov to najdôležitejšie, čím si lekár klienta buď získa, alebo na druhú stranu nezíska… Ústnym podaním sa dobré zvesti o Vašej ambulancii, či klinike, šíria veľmi rýchlo, avšak tie zlé sa šíria ešte rýchlejšie. Našim cieľom je ale posilniť a získať spokojných klientov pre Vašu prax, preto jedným zo základných predpokladov je nastolenie pravidelnosti v rutinných ošetreniach (očkovaniach, odčerveniach, preventívnej starostlivosti, atď…). Chorobám je predsa lepšie predchádzať, ako ich následne liečiť. S VitalFoxom zavediete na Vašej klinike práve túto pravidelnosť, ktorá Vám pomôže pri budovaní pozitívnych referencií a odoziev na Vašu veterinárnu prax.

Návšteva vždy včas

VitalFox zabezpečí také informovanie Vašich pacientov a majiteľov Vašich pacientov, aby prišli vždy v pravý čas na očkovanie, plánovaný zdravotný zákrok, termín návštevy alebo konzultácie. Dokonale sa tak eliminujú hluché miesta vo veterinárnej/lekárskej praxi a zmaximalizuje sa efektivita chodu ambulancie a kliniky. Už sa nestane, že majiteľ zvieratka zabudne prísť, či už na očkovanie, alebo dohodnutý termín plánovanej návštevy. Podiel aktívnych klientov sa tak krásne zvýši.

Zvýšenie zisku

Skúste si reálne vypočítať, akú stratu tvoria práve prípady, kedy majitelia zabudnú na termín očkovania, konzultácie, plánovaného operačného zásahu alebo preventívnej kontroly. My sme si to prepočítali a vyšlo nám číslo, ktoré nás nemilo prekvapilo. Predstavte si, že práve tieto prípady rieši VitalFox tak, aby k nim nedochádzalo. Majitelia zvierat už na nič nezabudnú, vždy sa dostavia v pravý čas a tým pádom im viete poskytnúť adekvátnu starostlivosť pre daný stav a môžete tak promptne reagovať na vzniknutú situáciu. Nezriedka sa stáva, že majiteľ príde na očkovanie, no pri základnom klinickom vyšetrení zistíme, že jeho miláčik nie je zdravý a teda nie je možné revakcinovať. Začneme teda riešiť problém s jeho zdravím a až následne po jeho vyriešení môžeme vykonať to, kvôli čomu pôvodne majiteľ prišiel. Častokrát sa jedná o narušenia zdravia, ktoré si všimne fundovaný odborník, avšak nevšimne si ich majiteľ. A predstavte si, že by majiteľ neprišiel kvôli preventívnemu zásahu do Vašej ordinácie vôbec, pretože by zabudol. Stratili by ste tak možnosť vyliečiť zvieratko a k tomu by ani preventívny zásah nebol vykonaný. Takže v konečnom dôsledku strácate príjem dvakrát, prepáčte trikrát, pretože ešte by sa Vám tento majiteľ objavil medzi neaktívnymi klientmi, čo tiež nie je pre Vašu prax dobré.
Okej, to by bola situácia, kedy ste počas klinického vyšetrenia zistili, že je zviera choré. Zoberme si ale príklad, kedy je klinicky zviera ok. Z tejto situácie predsa získate tiež, jednak vykonaním samotného preventívneho zákroku a keď už máte klienta v ordinácii, bol by hriech nevenovať sa mu natoľko, aby ste mu nedoporučili ďalšie využitie niektorého preventívneho programu… V tomto kroku je len na Vás, ako pracujete s klientom. Každý majiteľ zvieraťa je predsa najradšej, keď ho jeho miláčik po ich spoločnej ceste životom sprevádza čo najdlhšie.
Nehovoriac o preventívnom anti-parazitárnom programe pred samotným očkovaním, a ďalších preventívnych programoch, ktoré vieme ponúknuť klientovi pre zachovanie najlepšie zdravia.
Suma sumárum, čo je pre našu prax lepšie? Keď mi príde klient, vykonáme preventívne úkony, odparazitujeme, zaočkujeme, doporučíme mu najvhodnejšiu starostlivosť o jeho zvieratko a on celý nadšený odchádza domov (prípadne začneme riešiť chorobný stav a vyriešime ho)? Alebo klient nepríde (napr. len zabudol), nevyriešime ani potencionálny zdravotný problém a ani mu nespokytneme preventívnu starostlivosť? Z ktorého klienta získate viac, hm?

Šetrí Vaše náklady

Už pri návrhu celej logiky veterinárnej/lekárskej služby VitalFox som chcel, aby bola čo najviac efektívna a tým pádom výrazne šetrila náklady lekárom. Keď si zoberieme, koľko nás stoja náklady na pozemnú poštu alebo telefonáty, prípadne iné náklady s komunikáciou a informovaním klientov, niet efektívnejšieho riešenia ako VitalFox.

Nezaťažuje Váš personál

Pokiaľ Vám má vízia našej služby pomôcť, jednoznačne to musí byť aj tým, aby ste nemuseli alokovať svojich zamestnancov na úkony, ktoré by boli pre nich zaťažujúce a teda by ich oberali o čas, ktorý môžu využiť práve starostlivosťou o pacientov. Zlepšenie manažmentu kliniky a využitia ľudských zdrojov tak rapídne s využitím VitalFoxu stúpa.

Automatický a priateľský

Odbremenenie Vášho personálu od úloh, ktoré má na starosti VitalFox je značné. Naša služba je plne automatická a preto nevyžaduje zásah žiadneho člena Vášho personálu. Jednoducho si prvýkrát podľa vlastných preferencií nastavíte všetko potrebné a zabudnete. VitalFox sa o všetko ostatné postará sám. Ušetríte tak na výdavkoch, ktoré by Vám neúmerne zasahovali do rozpočtu, pokiaľ by ste si mali na takéto úlohy vyhradiť niektorého člena Vášho tímu. Pouvažujte o tom. Neprekonateľnou charakteristikou a výhodou VitalFoxu je i ekologická prevádzka a ochrana životného. Ušetríte papier, ušetríte naftu, ropu, obnoviteľné i neobnoviteľné zdroje, Váš čas i čas Vašich zamestnancov. Preto VitalFox.

V ďalších článkoch pre Vás chystáme číselné vyjadrenie a štatistiky o prínosoch VitalFoxu pre Vašu prax. Sledujte preto náš web a Články & Pikošky.

“Umenie práce s klientom je nezriedka podceňované. A pritom stačí vynaložiť minimálne úsilie, ktorého konečný efekt je ohromujúci. Nechápem, ako si to môže väčšina lekárov neuvedomovať. Chcete to zmeniť?”


Chcete ZADARMO dostávať tipy a triky pre Vašu kliniku? Odoberajte ich tu

O autorovi - kto je ?

CEO v spol. aria33, s.r.o., podnikateľ, veterinárny lekár, autor VitalFox-u; od r. 2001 sa živo zaujíma o online technológie, dizajn & vývoj webov, občas programuje, prehlbuje si zmysel pre veterinárny marketing, a nielen veterinárny, tiež o biznis a teamleading... Delí sa o to, čo vie.

Chcete sa skontaktovať s Filipom Kovalovským? Máte záujem o konzultácie v oblasti veterinárneho menežmentu?

Máte niečo na srdci? Len do toho, napíšte nám komentár!

XHTML: Povolené tagy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

*
Chcete ZADARMO dostávať tipy a triky pre Vašu kliniku? Odoberajte ich tu
VitalFox logo FoxMonitor Váš názor na VitalFox